Sugeng rawuh ing ShengJing

Minangka produsen profesional pengepakan kertas sing khusus ing bidang percetakan lan kemasan kertas.

KENAPA PILIH KAMI

Wis teknologi produksi lengkap lan peralatan proses.

  • Wis teknologi produksi lengkap lan peralatan proses.

    Kualitas

    Wis teknologi produksi lengkap lan peralatan proses.

  • Fokus ing inovasi kemasan produk, solusi kasebut ndadekake penjualan produk luwih dhuwur lan bisnis luwih kompetitif

    R&D

    Fokus ing inovasi kemasan produk, solusi kasebut ndadekake penjualan produk luwih dhuwur lan bisnis luwih kompetitif

  • peralatan majeng njamin kualitas banget, lan tim profesional ngawal layanan kualitas!

    Sertifikat

    peralatan majeng njamin kualitas banget, lan tim profesional ngawal layanan kualitas!

Popular

Produk kita

Kita utamane melu desain kemasan siji-mandeg, riset lan pangembangan, produksi kothak kertas berkualitas tinggi, kothak Corrugated, kothak hadiah, Kothak nganggo kunci zip, kothak karton, instruksi, label, instruksi, cathetan lengket, lsp.

Produsen profesional khusus ing percetakan kertas lan kemasan, produk diekspor ing saindenging jagad.

sapa kita

Shenzhen Shengjing Packaging Products Co., Ltd. minangka produsen profesional khusus ing percetakan lan kemasan kertas.Wis teknologi produksi lengkap lan peralatan proses.Kanthi konsep desain sing unik, tim riset lan pangembangan teknis sing kuwat, lan konsep layanan profesional sing wicaksana, wis nglumpukake akeh kasus sing sukses lan nyedhiyakake layanan kemasan ing saindenging jagad.

  • abb
  • ab